O NAMA


Beoexpo system počeo je sa radom sada već davne 1992. godine. Zemlja u kojoj smo nastali od tada je nekoliko puta promenila svoje ime i oblik, a mi smo ostali u istom vlasničkom i organizacionom sastavu. Imamo čvrst temelj koji uliva sigurnost, ali on ne znači da stojimo u mestu. Naprotiv. Više od dve decenije postojanja stalno se razvijamo i usavršavamo.

Sa povećanjem obima rada i angažovanjem novih kadrova, izgradili smo razgranat sistem usluga koji obuhvata projektni biro, grafički studio, sistem radionica za obradu metala i drveta, transport i špediciju.

Izazovi nas inspirišu. Od samog početka sebi postavljamo nove, inovativne standarde izlaganja i pružanja kompletnog sistema usluga koji često pomeraju granice. Kao rezultat ovakvog načina rada i poslovne filozofije postali smo partneri velikim proizvođačima izložbenih sistema, kao što su Octanorm i Mero.

Ponosni smo na mnogobrojna priznanja koja smo dobili od stručnih časopisa i strukovnih udruženja iz oblasti marketinga, a još više smo ponosni na zadovoljstvo naših klijenata kojima smo pomogli da se uspešno plasiraju na sajamskim nastupima u zemlji i inostranstvu.

Dizajn, organizacija i pouzdanost su trajne vrednosti našeg poslovanja na kojima gradimo svoju budućnost. Na nju gledamo kao na široki poligon mogućnosti za realizaciju novih progresivnih ideja.

4000


Kapacitet skladišta

80


Broj zaposlenih

100t


Transportni kapacitet

150m²/h


Kapacitet štampe

2000


Vrsti osvetljenja

900


Projekata godišnje

2000


Maxima štandova

9000


Standardnih štandova