O NAMA


Beoexpo system počeo je sa radom sada već davne 1992. godine. Zemlja u kojoj smo nastali od tada je nekoliko puta promenila svoje ime i oblik, a mi smo ostali u istom vlasničkom i organizacionom sastavu. Imamo čvrst temelj koji uliva sigurnost, ali on ne znači da stojimo u mestu. Naprotiv. Više od dve decenije postojanja stalno se razvijamo i usavršavamo.

Sa povećanjem obima rada i angažovanjem novih kadrova, izgradili smo razgranat sistem usluga koji obuhvata projektni biro, grafički studio, sistem radionica za obradu metala i drveta, transport i špediciju.

Izazovi nas inspirišu. Od samog početka sebi postavljamo nove, inovativne standarde izlaganja i pružanja kompletnog sistema usluga koji često pomeraju granice. Kao rezultat ovakvog načina rada i poslovne filozofije postali smo partneri velikim proizvođačima izložbenih sistema, kao što su Octanorm i Mero.

Ponosni smo na mnogobrojna priznanja koja smo dobili od stručnih časopisa i strukovnih udruženja iz oblasti marketinga, a još više smo ponosni na zadovoljstvo naših klijenata kojima smo pomogli da se uspešno plasiraju na sajamskim nastupima u zemlji i inostranstvu.

Dizajn, organizacija i pouzdanost su trajne vrednosti našeg poslovanja na kojima gradimo svoju budućnost. Na nju gledamo kao na široki poligon mogućnosti za realizaciju novih progresivnih ideja.

ISO STANDARDI 9001 i 45001

4000


Kapacitet skladišta

80


Broj zaposlenih

100t


Transportni kapacitet

150m²/h


Kapacitet štampe

2000


Vrsti osvetljenja

900


Projekata godišnje

2000


Maxima štandova

9000


Standardnih štandova